Restaurangbesök med japansk avsmakningsmeny

Ibland är det befogat att ta ett snabbt lån. Även om många kanske anser att min orsak till behov av kontanter just nu låter tokig så är det för mig dock inte det. Jag och en kompis har stått länge i kö för att få boka ett bord på en väldigt speciell restaurang. Nu har vi blivit meddelade att till helgen har vi ett bord. Det är en japansk restaurang med en avsmakningsmeny som visserligen kostar otroligt mycket men efter vad jag har hört så är det värt det. Restaurangen tar bara emot 12 gäster åt gången och upplevelsen ska vara något verkligen utöver det vanliga. För att inte missa chansen tog jag ett lån via lån365.se och nu ser jag fram emot helgen. Vi har även beställt deras speciella dryckespaket och blir därmed för varje rätt även serverade olika japanska drycker.