Började brinna i kastrullen!

När jag lagade mat härom dagen råkade jag ut för något riktigt otäckt! Jag hade ställt kastrullerna på spisen och så var jag bara tvungen att läsa i receptet och plötsligt brann det i den ena kastrullen! Lågorna bara slog ut och jag såg att de sökte sig upp mot fläkten. Jag skyndade mig att få fram ett lock och lade det på kastrullen för att få branden kvävd. Redan då hade dock väggen bakom kastrullen hunnit bli svart. Dessutom gick det svarta inte att tvätta bort med vatten! Tur att jag för en tid sedan tecknad en bra försäkring genom söderberg och partners. Jag kontaktade genast försäkringsbolaget, och nu väntar jag på svar från dem gällande ersättning. Hade jag inte varit försäkrad hade jag fått betala allt själv, och det hade inte blivit billigt! Se till att ha en försäkring!

Det brann i kastrullen!